Min man har skickat mig på träningsläger

9 Dec

Bilresan upp till Idre var mörk och regnig. Bitvis var det halt.

Frukost vid kl07.00 och sedan gick vi till Vallaboden( snarare ett stort hus). Jag brukar bara ta mina skidor och åka, det visade sig att det inte riktigt var så. Men min man hade varit snäll och satt på tejp så det var bara att åka.

Dag ett var det mycket teknikträning utan stavar vilket var bra för mig och min axel. Det var ett förmiddagspass sedan lunch ett eftermiddagspass efter det styrketräningspass och avslutningsvis ett teoripass. Behöver vi fundera på om jag ramlade i säng?

Dag två uppe med tuppen, vi värmde upp och sedan delades vi i två grupper. Jag gick till den som behöver ta det lite lugnare. Ja så satte vi av 1,1 mil i snöoväder. I början gick det bra, jag orkade använda lite teknik men ju längre vi kom desto mer snö byggde mina skidor så inte bara att jag är dåligt tränad utan jag fick slita hund med mina skidor. Ja tog mig med möda in i mål och sedan var det lunch. Jag var inte med på eftermiddagspasset. Tur att man är vuxen och får bestämma själv. Det var såå skönt. Jag tog en dusch och en tupplur.

Efter det tog jag en promenad i omgivningarna och gick bl a till Pernilla Wibergs hotell. Det har ändå varit ett bra tillfälle för mig att komma igång med träningen, så tack puss på dig min man. Och att få se Idre igen det var många år sedan jag var här. Nu väntar en middag och jag antar att jag även denna kväll kommer att dyka i säng.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: