Kvällsläsning

13 Nov

Det kom lite kvällsläsning i postlådan idag. Idag när jag kom hem lagade jag mat, dubbelt upp, så vi har imorgon med. Det blev köttfärssås och spaghetti och söndagsstek. Sedan gick jag igenom kläderna som Lilla A rensade ut igår. Efter det hjälpte Lilla A mig med att ladda upp två videofilmer som jag ska hjälpa mamma med. Det tar alltid så lång tid när man ska göra något vid datorn, väldigt stressande. Idag gick det ändå ganska bra. När fotbollsmatchen Sv-Italy, började så gick jag och Isa ut på en långpromenad. Det var skönt vi var nästan alldeles ensamma, vi mötte två hundägare och två män som var ute och gick, de stannade och pratade med oss. Det är ganska otroligt vad en hund gör för mänskliga kontakter. Det är som att vi vågar ta kontakt med varandra på ett helt annat sätt. Barn och djur skapar nya kontakter.

När jag kom in behövde jag jobba. Den här damen ska vara med mig hela tiden. Hon satt under skrivbordet. Jag tog upp henne en stund vid skrivbordet. Nu när jag sitter på golvet kommer hon och lägger sig i knät på mig. Nej! Nu ska jag lägga mig och läsa min kvällsläsning och nej vovven får inte vara med i sängen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: