Promenader, besök, biltur och körsbärssylt

28 Jul

En kvällspromenad.

I förrgår hade vi besök. Det var så roligt att träffas igen. Vi åt lunch, gick till lekparken och tog en promenad sedan åt vi jordgubbar med grädde. En skön dag tillsammans.

Igår var vi till svärmor och fikade och spelade Boule. Det blev riktigt varmt ute på eftermiddagen. Senare kom det lite kyliga vindar och lite regn men det drog snabbt förbi.

I morse gjorde jag körsbärssylt. På Maxi Ica hade de bra pris på körsbär. Jag köpte två förpackningar körsbär och ett paket syltsocker. Jag kokade som det stod på sockerförpackningen. Jag tänkte göra en chokladtårta framöver som jag tänkte fylla med körsbärssylt. Det tror jag kan bli bra. Kanske vill Stora A ha en burk med sig till Jönköping. Lovet börjar närma sig sitt slut, hm är inte riktigt säker på att jag vill det. Jag skulle vilja göra en del saker annorlunda hoppas att jag till nästa sommar får det mer som jag vill. Nu pratar jag kanske i gåtor. Jag vill inte vara hemma lika mycket. Jag skulle vilja ha mer miljöombyte. Ja, jag vet I-landsproblem…Jag är tacksam men det kan ju alltid bli bättre, inte sant?

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: