Recept, städning och promenader

11 Maj

När vi flyttade in i vårt hus så tog det ett tag innan vi upptäckte en skjutdörr mellan köket och köksbordet. När vi stängde dörren kom det fram flera recept. Vi har låtit dem sitta kvar som ett slags tidsdokument. Vi har även själva fyllt på med några recept. 

Nu när jag städade bland mina recept så tejpade jag upp några bra recept på insidan av ett köksskåp. Bra frukost och mellisrecept. Idag har jag städat i kastrullskåpet, skåpet där vi har skärbrädor och två kökslådor. Jag har lite mer energi igen det känns bra. Visst är jag trött fortfarande särkilt nu när jag går promenader varje dag och är ute med Isa men dessa promenader har även bidragit till att jag känner mig piggare. Jag försöker lyssna på kroppen och säger den lägg dig och sov när jag kommer hem från jobbet då gör jag det. Jag sover inte längre än 5-15 minuter. Sedan får jag kanske tvinga mig själv ut och gå varje dag men efteråt när jag gjort min promenad så mår jag mycket bättre. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: