Söndagsbestyr

7 Maj

Jag har precis kommit hem från en skön promenad. Idag har jag fortsatt att städa och rensa. Bilden är från igår då vi avslutade dagen med en födelsedagsmiddag hemma hos mamma, det var jättemysigt. 

Nu börjar jag äntligen bli klar med alla mattidningar och böcker för den här gången. Det blev väldigt bra i hyllan men inte lika bra i garderoben. Jag har inte tid att hålla på mer för nu måste jag börja förbereda för studenten. Veckorna bara flyger iväg. 

Jag har rensat ut tidningar och kläder ur tre garderober. Så skönt att få göra sig av med saker och få ordning i garderoberna. Alltså sammanlagt har jag varit iväg med 16 kassar med tidningar, guud va’ tidningar! Så skönt att jag äntligen tagit itu med den surdegen. Ja, kassarna har varit halvfulla för annars blir de så tunga. Nu ska jag gå och göra klart det sista för den här gången.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: