Experimenterande och städande

21 Apr

Idag har jag varit ut med Isa i blåsvädret. Hjälp, vilket blåsväder! Det passade utmärkt att vara inne och göra en kladdkaka som vi eventuellt ska ha till studenten. Jag och Mellan A provsmakade och vi är inte helt nöjda. Vi ska prova på ett annat sätt. Jag har bestämt att inte ha någon tårta eftersom vi fick så många över senast vi hade studenten. 

Sedan har jag ägnat dagen åt att städa undan tidningar, framförallt mattidningar. Jag har så svårt att göra mig av med böcker och mattidningar. Jag har fruktansvärt många tidningar och matböcker. Jag har prenumererat sedan 1998. Nu har jag bestämt mig, nu ska det rensas. I mitt huvud hade jag sett mig själv ta buntar med tidningar och slänga i återvinningen. Ja, det gick bra ett tag, sedan började jag bläddra…jag har sparat en del tidningar men jag har även slängt och i några har jag rivit ur en sida eller två. Jag tycker ändå att jag varit ganska duktig. Men jag är inte klar, jag ska fortsätta imorgon också. 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: