Pepparkakskulor med choklad

29 Nov

dsc_0140

Du behöver:

1 dl cashewnötter

1 dl sötmandlar

9 färska dadlar

1 msk kokosolja (jag använder den utan smak av kokos)

2 msk pepparkakskrydda

50 g mörk choklad (70%)

Gör så här:

Kärna ur dadlarna.

Kör alla ingredienser i en matberedare.

Rulla små bollar och ställ in i kylen i ca 30 min.

Smält chokladen i vattenbad eller micro.

Doppa toppen på kulan i choklad.

Sätt in i kylen.

Servera till glögg.

Om det blir några över så förvarar du dem i kylen.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: