Julpynta

27 Nov

dsc_0122

Nu är det klart för jul. Jag har köpt lite nytt. Julmössor att sätta på stolarna. Jag ska köpa några till så att alla stolar får men jag ville prova att de passade först. Inga blommor i fönstret. Jag köper alltid julstjärnor i köksfönstret men de trivs inte där utan bladen ramlar av och dör så i år bestämde jag mig för att inte lägga några pengar på blommor i köksfönstret.

dsc_0124

Julsoffan fick bli helröd i år. För mig är det otroligt viktigt med färg för att jag ska må bra och trivas och rött på vintern gör mig mycket piggare.

dsc_0112

Köksfönstret fick ny belysning i år. Jag har ingen el vid detta fönster då är det bra att det kommit så mycket bra belysning på batteri. Jag köpte en stjärna på fot och två slingor på Rusta. Slingorna tejpade jag upp runt fönstret.

dsc_0116

Här är de tejpade slingorna runt fönstret.

dsc_0132

Jag skrev tidigare om min julplanering där skrev jag att jag inte skulle göra något pepparkakshus i år. Så här fick det bli istället. Jag har tagit fram minimalt med julpynt, det känns riktigt bra. En sak bara jag har svårt att rensa ut det jag inte använder så det ligger fortfarande i kartongerna. Vi får se när jag känner mig redo för det.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: