Revy-SM

13 Aug

DSC_0427

Igår hade jag två biljetter till Revy-SM som går av stapeln i Borlänge. I sista minuten frågade jag en kompis om hon ville följa med och det passade. Så kul! Vi fick en jättetrevlig kväll tillsammans. Jag blev så himla glad och jag känner mig fortfarande glad. Tänk vad det kan göra med en när man får träffas och ha roligt en stund.

Revy-SM höll riktigt bra och hög klass och jag tänker, vilket inspirationsmöte det måste vara för alla som spelar revy att få träffas och se olika revynummer. För det var riktigt inspirerande för mig. Jag trodde kanske att jag skulle få skratta lite mer hejdlöst än vad jag fick. Numret med air-board var vansinnigt roligt, åh vad man fick skratta. Sedan var det fler sångnummer än vad jag trodde det skulle vara. Det var väldigt hög klass på många av sångnumren. Man hörde texten och det var mycket bra stämsång. Jag gillade skarpt numret där 4 bönder sjöng om ost, vilken stämsång. Ett nummer som inte var med i tävlingen men som var fruktansvärt bra handlade om källkritik och vad vi delar på sociala medier- lysande! Sångnumret om vår nya gatubild med tiggare var helt outstanding! Det var inte bara skratt utan även många mycket tänkvärda nummer som berörde och följde med mig hem. Vilken härlig kväll!

Eftersom slutet av lovet inte riktigt blivit som jag tänkt mig så blev den här kvällen extra värdefull och idag ska jag på Lilla A:s fotbollsmatch och senare  ska vi äta kräftor med familjen. Imorgon ska jag träffa några arbetskompisar och bada i jacuzzi. Så det känns som en bra avslutning på lovet för att sedan gå till det nya jobbet på måndag. Hoppas ni får en trevlig helg!

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: