Fotokurs

11 Mar

DSC_1004

Jag har varit ute och fotograferat några dagar. Jag har två uppgifter till måndag. Den första är att träna panorering, dvs man följer ett föremål/objekt och fotograferar det vilket gör att allt annat blir suddigt. Här har jag flera bilder som jag är ganska nöjd med men jag visar bara en bild eftersom jag fotograferat en del bilar och jag vill inte lägga ut dom här om utifall någon känner igen sig. Det här var först en jättejobbig uppgift att gå ut vid vägen och ställa sig. Jag hittade en bra plats jag stod där i rusningstid och det var bara tre bilister som observerade mig. Det här var den roligaste uppgiften när jag väl kom igång. Jag ska gå ut fler gånger och träna panorering. Det blev bäst när man hittade bilar eller lastbilar med mycket färg. Sedan ska jag gå ut när snön smält bort för nu fick jag en väldigt vit kant av snön på många av mina bilder. Sedan är det klart att man kan göra om bilden lite i photoshop. Men mitt huvudsyfte är ju att bli bättre att ta bilder direkt och bara finjustera i bildprogram.

DSC_1065

Nästa uppgift var att ta en vacker bild på vatten, hm…

DSC_1041

Ja, vackra bilder är inte enkla att ta. Jag har i alla fall gjort ett försök. Jag åkte ut till Torsång där det finns lite vatten. Jag gick omkring en stund och fotograferade. Jag gillar det. Jag kommer ut och går, får frisk luft samtidigt som jag fotograferar.

DSC_1049

DSC_1057

Den här bilden tror jag att jag gillar bäst. Den har lite färger och den har lite linjer. Sen om den är vacker ja, det vet jag inte.

DSC_1048

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: