Höstlistor

2 Nov

DSC_0021

Lovet och helgen blev inte riktigt vad vi tänkt oss men jag måste lära mig att känna mig nöjd med det som blir. Det är svårt. Alltför långa listor är så enkla att göra, att sedan förstå att det inte är rimligt är en helt annan sak. Jag förstår rent tekniskt att det är omöjligt att hinna den långa listan och jag har inte tänkt att hinna hela listan men hur många punkter jag än avverkar så har jag svårt att känna mig nöjd och ser bara alla punkter som inte blev gjorda. Något som är så typiskt mig är också att om jag ska gå ner i källaren för att hämta något så tar jag inte bara något med mig ner i källaren utan jag passar även på att sätta på en tvättmaskin. När jag kommer upp så har jag glömt det som jag egentligen gick ner för att hämta. Och får går ner en gång till. När jag kommer till badrummet för att uträtta ett behov ser jag att papperet är slut så jag tar fram en ny rulle. När jag ska tvätta händerna passar jag samtidigt på att fylla på den flytande tvålen. Så här fortsätter det sedan det ena leder till det andra men inte egentligen till det du hade tänkt dig att göra, är det någon mer som känner igen sig?

Idag efter jobbet hade jag bestämt mig för att rensa i vår friggebod. Jag kom hem, kände mig trött och hade ingen lust att göra något. Jag åt lite och satt och tittade på TV en stund sedan tvingade jag mig ut i boden och rensade. Det var så skönt! Jag kom ut i luften och känslan att få slänga allt skräp vi samlat på oss i boden. Härligt! Jag hann städa klart innan mörkret la sig över oss. Nu kan vi se golvet i boden. Jag är så glad och tacksam att jag gjorde det här idag.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: