Experimenterande pågår

5 Maj

DSC_0964

DSC_0957

DSC_0954

Just nu prövar jag mig fram för att få fram

bästa studenttårtan. Marsipan är godast

men den går sönder och spricker

sockermassan är lättast att arbeta med och

blir helt enkelt snyggast. Det är också enklast

att göra dekorationer med sockermassan.

Jag har inte rätta snitsen än men jag får väl

öva några gånger till……Jag är egentligen inte

alls någon tårtälskare därför är det sällan jag

gör tårtor. Jag har i alla fall experimenterat

fram en ny fyllning som jag tror blir bra. Mer

om den kommer senare.

 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: