Fiskpinnar med potatismos

15 Jan

DSC_0416

Idag blev det fisk och potatis. Vi prövade

något nytt idag och panerade i pankoströbröd

istället för vanligt ströbröd. Vilken skillnad!

Det här kommer vi att göra fler gånger.

400 g fiskfilé t ex Hoki el sej

1/2 tsk salt

knappt 1 krm vitpeppar

Panering

6 msk vetemjöl

2 lätt uppvispade ägg

2 dl pankoströbröd

1 krm paprikapulver

2 msk olja+ 2 msk smör att steka i

citron, gröna ärtor och remouladsås

Skär fisken i bitar, salta och peppra, lägg bitarna i mjölet sedan i ägget och sist i pankoströbrödet som du blandat med paprikapulvret. Stek fisken servera med ett gott potatismos, ärtor, citron och remouladsås.

Remouladsås

1 dl crème fraiche

någon msk majonäs

någon msk bostongurka

Blanda alla ingredienserna.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: