Idag blev det fisk och potatis. Vi prövade
något nytt idag och panerade i pankoströbröd
istället för vanligt ströbröd. Vilken skillnad!
Det här kommer vi att göra fler gånger.
400 g fiskfilé t ex Hoki el sej
1/2 tsk salt
knappt 1 krm vitpeppar
Panering
6 msk vetemjöl
2 lätt uppvispade ägg
2 dl pankoströbröd
1 krm paprikapulver
2 msk olja+ 2 msk smör att steka i
citron, gröna ärtor och remouladsås
Skär fisken i bitar, salta och peppra, lägg bitarna i mjölet sedan i ägget och sist i pankoströbrödet som du blandat med paprikapulvret. Stek fisken servera med ett gott potatismos, ärtor, citron och remouladsås.
Remouladsås
1 dl crème fraiche
någon msk majonäs
någon msk bostongurka
Blanda alla ingredienserna.
Kommentera