Bondens marknad och Nya Dala-Expo

17 Aug

DSC_0675

Jag har inte riktigt hunnit med allt nu när jag började jobba. Jag prioriterade familjen, vila och jobbet. Det är alltid lite jobbigt att komma tillbaka till vardagen. Den här gången försökte jag verkligen att tänka på mig och såg till att äta, motionera, vila och sova – men jag har sovit dåligt den här veckan så jag fick lite huvudvärk. Det är svårt att göra något åt att man sover dåligt. (Jag vet inte om det beror på fullmånen)

Solsken och lördag, jag började med en promenad. Sedan åkte jag och Lilla A till Falun och besökte Bondens marknad som de nu har varje lördag. En liten trevlig marknad där de säljer närproducerade grönsaker. Vi köpte inget då vi har odlat ganska mycket själva i år. Vi åkte vidare till Nya Dala-Expo som har blivit mycket mindre än tidigare. Vi spelade på chokladhjulet och jag handlade två massagehantlar som man kan ha i händerna när man är ute och går. I stället för stavar och även som massage så att inte fingrarna sväller upp så mycket. Varken jag eller Lilla A tyckte att Nya Dala Expo var särskilt bra men det kanske blir bättre………

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Prestationsprinsen

Om barn & unga som tänker, känner och gör "annorlunda". Om skolfrånvaro, hemmasittare, stress och psykisk ohälsa. Och inte minst, den fantastiska Prestationsprinsen.

MADE BY MARY

A topnotch WordPress.com site

inte fan gör det det

Alla säger:det ordnar sig....inte fan gör det det..

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

UnderbaraClara

A topnotch WordPress.com site

%d bloggare gillar detta: